Farleigh Acres

Virtuaalinen laukkatalli

Sarcasm Feig Juvenile Grand Slamin voittajaksi!

02.10.2016, CAS 43

Sarcasm Feig juoksi Australiassa järjestettävässä Juvenile Grand Slamissa mahtavan tuloksen voittaen jokaisen osakilpailun. Se on ensimmäinen Farleigh Acresin kasvattama hevonen, joka tässä onnistui.

Golden Slipper Sim Stakesiin osallistui vain kolme kaksivuotiasta, jotka olivat kuitenkin kaikki hyvin samantasoisia. Kilpailukin oli hyvin tasainen ja Sarcasm Feig voitti ennakkosuosikki Síoraí Cometin vain yhdellä hevosenmitalla.

Jos ensimmäinen osakilpailu oli tasainen, niin Sires Produce Sim Stakes olikin varsinainen jännitysnäytelmä! Kolme osallistujaa ja kaikki kolme olivat maalilinjalla rinta rinnan. Tulos varmistettiin maalikamerasta ja Sarcasmin onnistui tehdä pienoinen ero kilpakumppaneihinsa ja se julistettiin lähdön voittajaksi.

Champagne Sim Stakes oli lähdöistä pisin ja siihen asti lyhyempiin matkoihin tottuneille kaksivuotiaille kovempi koitos. Sarcasm lähti matkaan ennakkosuosikkina, sai erinomaisen lähdön ja rauhoittui juoksemaan Síoraí Cometin taakse. Loppukaarteessa Sarcasm lähti hienoon loppukiriin ja nappasi Juvenile Grand Slamin voiton kahdella hevosenmitalla.

Sarcasm on palautunut lähdöistä hienosti ja se matkustaa nyt Ranskaan tai vaihtoehtoisesti suoraan Yhdysvaltoihin, koska osallistuminen Grand Sim Criteriumiin on vielä epävarmaa. Loppukauden päätavoite on BC Juvenile Turf.